Egy leendő néhai ...

Néhaiként az ember sokkal bölcsebb és magabiztosabb, hiszen már túl van az egészen...

A másik blog

Utolsó kommentek

  • Simon.Péter: @DanielClyburn: vidékiek és fővárosiak. :) (2017.01.15. 19:19) Jelek
  • Simon.Péter: @DanielClyburn: De az. Az UV nagyon hangulatos villamos volt, csak nem télen. (2017.01.10. 18:34) Kis pesti csoda
  • Simon.Péter: Akkor kénytelen leszek új blogot indítani "Egy volt leendő néhai visszaemlékezései" címmel. (2011.10.23. 21:40) Itt az idő!
  • Simone Lewis: Mi lesz a bloggal, ha elpusztul a világ? Akkor már nem leszel leendő. (2011.10.20. 14:12) Itt az idő!
  • GuloGulo: miért van, hogy az embereket jobban izgatja mi van az élet után, mint az, hogy mi van az élet előt... (2011.04.03. 23:06) A leendő néhaiságról
  • Utolsó 20

Embertelen jó

2011.01.21. 21:07 - Simon.Péter

Címkék: net online modern ember sudoku

A nyolcvanas évek kvarcjátékai, bruszlifilmjei és számológépes kvarcórái egy egész generációt neveltek fel. Az  akkor cseperedőké volt az emberiség történetének utolsó nem-online gyermekkora. Azóta minden megváltozott. Nincsenek már elfelejtett találkozók, mert rácsörögnek a feledékenyre, nincsenek már "Jé, hogy megváltoztál!" vagy éppen "Hát, te semmit sem változtál az elmúlt ötvenkilenc évben!" típusú mondatok, mert van fészbuk és iviv. És nincs szükség már arra sem, hogy emberek közé menjünk, hiszen van fészbuk és iviv.

Az emberekkel különben is, de leginkább együtt is csak a baj van. Beszélnek, néznek, jönnek-mennek, lélegeznek, sustorognak, reklámszatyrot zörgetnek, egyszóval borzasztó ellenszenvesen viselkednek. De szerencsére van fészbuk és iviv, sőt, online pizzarendelés, amivel az egyetlen gond, hogy azt is végül ember hozza ki. Azért bízhatunk benne, hogy ez is fejlődni fog a közeljövőben.

A cset már gáz, a tvitter (ami twitter) is rég elhúzott mellettem, a lájkolás per óra együtthatóm még messze elmarad az átlagtól, a telefon pedig sokkal okosabb nálam. Semmi szükség tehát az emberekre. Ja, és unalmasak is. Nincs rajtuk pl. sudoku. Akkor pedig mit lehet velük kezdeni, de őszintén?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leendonehai.blog.hu/api/trackback/id/tr672603781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pink ninja 2011.01.30. 10:26:45

:))))

hogy mit lehet kezdeni velük? játszani. emberek nélkül nincs fészbúk és iviv sem, mert emberek postolnak, bár a scriptek ezt is elintézhetik, de a scripteket is emberek készítik, amíg nem lesznek script író scriptek. :)))


süti beállítások módosítása